Babaváró hitel

Keresd meg a legjobb ajánlatunkat kalkulátorunkkal

Talán a legnépszerűbb otthonteremtési/felújítási alap a fiatalok körében a babaváró hitel.
Igénylése egyszerű, gyors.
Feltételrendszere egyszerű, érthető, kiszámítható.
Hitel felvétele előtt mindig kérd ki szakértőink véleményét,ami minden esetben ingyenes, és kötelezettség mentes számodra!

Babaváró hitel – feltételek és részletek

 • Maximum 10 millió forint hitelösszeg
 • Akár 20 éves futamidő
 • Szabadon felhasználható (hitelkiváltásra is!)
 • Kamatmentes, ha az igényléstől számított 5 éven belül gyermek születik
 • Maximum 50 000 Ft havi törlesztőrészlet
 • Csak házaspárok igényelhetik 2019. július 1-től
 • A feleség életkora 18-40 év
 • Három év folyamatos TB jogviszony legalább az egyik félnek

Mi történik sikeres gyermekvállalás esetén:

 1. Első gyermek: amennyiben gyermek születik az első 5 évben, akkor a hitel a futamidő végéig kamatmentes lesz, a havi törlesztést pedig 3 évre fel lehet függeszteni. Ez éppen akkor csökkentheti a család terheit, amikor a kismama alacsonyabb jövedelemre számíthat.
 2. Második gyermek: a második gyermek születését – pontosabban 12. hetes magzati korát – követően újabb három évvel szünetelteik a törlesztést, valamint elengedik a fennálló tőketartozás 30%-át.
 3. Harmadik gyermek: a fennálló teljes tőketartozást elengedik, vagyis a fennálló hiteltartozás teljes egészében megszűnik.

A Babaváró hitel 2022. december 31-ig igényelhető, az esetleges meghosszabbításáról pedig egyelőre nincs információ. Ezért igen fontos, hogy ha egy pár családalapítást tervez, akkor időben teljesítse a személyi feltételeket, és nyújtsa be az igénylést.

 

Hírek a pénzügyek világából

Sberbankról mindenkinek

Szerzők: Tóthné B.Blanka és Martin Gyula a Moneywiser vezető értékesítői  Kezdjük az elején. A kialakult háborús helyzetet mindenki ismeri így ezt ugorjuk. A Sperbank felszámolása

Tovább »

Hol vegyünk fel hitelt?

A média nap mint nap bombáz minket könnyebbnél is könnyebb hitelfelvételi lehetőségekkel és végeláthatatlan akciókkal, illetve kedvezményekkel. Vegyél tv-t hitelre. Kocsi? Nem probléma. Lakás? Bármikor,

Tovább »