Hiteled van a Sberbanknál? Erre a számlaszámra küldd ezentúl a törlesztőrészletet!

Forrás: portfolio.hu

A magyar Sberbank hiteladósainak a végelszámolástól függetlenül a jövőben is a szerződéseikben rögzített határidőben kell eleget tenniük törlesztési kötelezettségüknek – hívta fel a figyelmet a pénzintézet honlapján Pataki Péter végelszámoló. A törlesztés banki átutalással működhet, megadták ehhez a számlaszámot is.

A hiteltörlesztési kötelezettségnek a továbbiakban banki átutalással tudnak eleget tenni a hiteladósok, forinthitel esetén a 10300002-13306634-00014902 bankszámlaszámon. Az egyéb devizában fennálló hiteltartozások törlesztési számlaszáma itt olvasható.

Az MNB eközben tájékoztatót jelentett meg a végelszámolással kapcsolatban, amelyben felhívja a figyelmet arra, hogy az adósok szerződésszerű teljesítési kötelezettsége szerint szükséges a törlesztőrészleteke megfizetni. Az adósok kötelezettségeit az MNB rendelkezései nem érintik.

A végelszámolás után várhatóan egy másik pénzintézet veszi majd át a hitelállományt, a későbbi teendőiről értesíteni fogják az adósokat. Babaváró hitel esetében amennyiben a Sberbank nem bírálta el a kölcsönigényt, illetve nem folyósította még a babaváró kölcsönt, az más banknál a későbbiekben igényelhetővé válhat.

 

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat a Moneywiser.hu üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk.
A Moneywiser.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Számold ki lakáshiteled