Erősödő ingatlan piac

9 éves rekord januárral indította a lakáspiac.

A Duna House által becsült 11 185 darab tranzakció 13%-kal erősebb forgalmat mutat 2020 első hónapjához képest.

A kereslet növekedése már az év első heteiben érződött az ingatlanközvetítő által mért adatokban, amelynek egy része vélhetően a tavaly év végi kivárás miatt viszonylag gyorsan, már ebben a hónapban tranzakcióval zárult.

A Duna House szakemberei szerint az otthonteremtési támogatások miatt továbbra is aktív, élénk ingatlanpiac várható, amely éves szinten így a tavalyinál több, 130-150 ezer közötti adásvétellel zárhat majd 2021-ben.

Lakáshitelt keresel?

Megtaláljuk a számodra legjobb megoldást, az elérhető legjobb kamatokkal, állami támogatással!
Támogatással

forrás: Portfolio; Duna House

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat a Moneywiser.hu üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk.
A Moneywiser.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Számold ki lakáshiteled