Felújítási Személyi Kölcsön az OTP Banktól

2021 március 1-től az OTP Bank bevezeti, a lakásfelújítási támogatás előfinanszírozásához saját, Felújítási Személyi Kölcsön termékét.

Lakáshitelt keresel?

Megtaláljuk a számodra legjobb megoldást, az elérhető legjobb kamatokkal, állami támogatással!
Támogatással

Az új konstrukcióval jelzálogfedezet nélkül, személyi kölcsönből maximum 10 millió forint kölcsönösszegig és maximum 10 éves futamidőre biztosítja az OTP Bank, az ingatlan felújítással kapcsolatos kiadások, és az állami felújítási támogatás előfinanszírozását.

Az OTP Felújítási Személyi Kölcsön főbb jellemzői, feltételei:

  • 1 000 000 és 10 000 000 forint között igényelhető kölcsönösszeg
  • 24 és 120 hónap közötti futamidő
  • 6,99% – 16,99% fix kamat a futamidő végéig 
  • folyósítási díj: a kölcsönösszeg 0,75%-a, mely a folyósított kölcsön összegéből kerül levonásra
  • Már nettó havi 150 000 forint jövedelemtől
  • Akár adóstárs nélkül is
  • A teljes futamidő alatt a részleges és a teljes előtörlesztés 3 000 000 forintig díjmentes!
  • Az ügyfélnek rendelkeznie kell saját tulajdonú, felújítandó ingatlannal, valamint lennie kell 25 év alatti, azonos lakcímen élő gyermekének.
  • Az ingatlan tulajdoni lapja lekérdezhető a TAKARNET rendszerből (a tulajdoni lap lekérdezését díjmentesen biztosítja az OTP Bank).

Az OTP Felújítási Személyi Kölcsön hitelkiváltásra nem fordítható!

További információkért keresse kollégáinkat az űrlap segítségével!

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat a Moneywiser.hu üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk.
A Moneywiser.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Számold ki lakáshiteled